Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. november 18. Nagykőrösi SKE - Kalocsai K.E.

2011.11.21

4. forduló - 2011. november 18. – Nagykőrös

Nagykőrösi Sólymok K.E. - Kalocsai K.E. 85 : 53 (23:22, 22:6, 21:10, 19:15)
Vezette: Arató B., Pap A.

Nagykőrösi SKE: Bányai Viktor 3, Fazekas Ferenc 20/3, Fekete Zoltán 4, Gál András 12, Hoffer Ferenc 2 Csere: Balogh György, Bednár Zoltán 2, Dudás Pál 8, Fehér Sándor 6/6, Szokonya Gábor 26/18

Kalocsai K.E.: András Norbert 10, Csamangó Csaba 3, Katus Zoltán 14/6, Schmidt Rajmund 10/6, dr. Varga Ákos Csere: Jakab Döme, Szabadi Szilveszter 4, Tóth Bence 12 Vezetőedző: Jenei Tibor

 

Nagykőrösre nyolc fővel utaztunk, sérülés miatt továbbra is hiányzott Lakatos Péter és Vörös Balázs, valamint munkahelyi elfoglaltság miatt Juhász Ármin és Vén János.

A mérkőzést mindkét csapat rendkívül jó dobóformában kezdte, amelyből az első negyed végére mi jöttünk ki jobban. Nem a védekezés dominált ebben a negyedben, ill. a későbbiekben sem.

A második negyedben a jóval testesebb és magasabb nagykőrösiek - kihasználva ezen fölényüket - "védekezésben" rendere szabálytalanul tolták ki a gyűrű alól ziccerben lévő játékosainkat, a bírók sípja azonban az esetek nagy részében néma maradt (a Sólymok 11 személyi hibát gyűjtöttek az egész mérkőzésen, mindösszesen 5 büntetőt dobhatott rá csapatunk). Ezt nem sokáig bírtuk türelemmel, így technikai hibákat is kaptunk a reklamálásért, és egyre kevésbé tudtunk a mérkőzésre koncentrálni, míg a Nagykőrös több triplával - amelyet az egész meccsen jó dobószázalékkal értékesítettek - elhúzott tőlünk.

A második játékrész nem hozott változást sem a bírók felfogásában, sem a kőrösiek dobószázalékában, mi pedig hiába küzdöttünk, ziccereinket a játék keménysége miatt, külső dobásainkat pedig rossz dobásaink miatt nem tudtuk értékesíteni, így nagy arányú vereség lett a vége.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.