Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. április 20. Tiszakécskei VSE - Kalocsai K.E. (rájátszás)

2012.04.22

Rájátszás 4. forduló - 2012. április 20. – Tiszakécske


Tiszakécskei VSE - Kalocsai K.E. 41 : 63 (12:20, 8:9, 16:16, 5:18)
Vezette: Arató B., Baukó F.

 

Tiszakécskei VSE: Csikós Tamás 9, Csík Imre 2, Futaki János 11, Magó Krisztián 2, Telek Zsolt 6/6 Csere: Balla Norbert, Boza Lajos 4, Csontos Gyula 3/3, Sánta Géza 2, Tormási Gábor 2

Kalocsai K.E.: András Norbert 6, Csamangó Csaba 8, Lakatos Péter 17/15, Schmidt Rajmund 12, Vörös Balázs 10 Csere: Juhász Ármin 10, dr. Varga Ákos Vezetőedző: dr. Varga Ákos

 

Szezonbeli utolsó mérkőzésünkön léptünk pályára péntek este Tiszakécskén, a mögöttünk álló évet győzelemmel szerettük volna búcsúztatni.

A mérkőzést a csapat jó dobóformában kezdte, védekezésünk is remekül működött, az első negyedet nyolc pontos előnnyel és személyi hiba nélkül zártuk. A második negyedben ellenfelünk két pontra felzárkózott, de a negyed végére sikerült kilenc pontra növelni a különbséget.

A második félidő elején a Kécskeieknek ismét sikerült a felzárkózás, de a harmadik játékrészt döntetlenre hoztuk, így a félidei előnyünk változatlanul megmaradt. A negyedik negyedben a védekezésünk ismét összeállt, amelyet a tíz perc alatt kapott mindössze öt pont bizonyít, a Tiszakécske védekezése viszont teljen szétesett, így szebbnél szebb kosarakkal huszonkét pontos győzelmet arattunk.

 

A rájátszásban négy mérkőzésből hármat győzelemmel zártunk, így a Kalocsai K.E. az ötödik helyen végzett a 2011/2012-es bajnoki idényben. A szezonban 16 meccsből 7-et sikerült megnyernünk 9 vereség mellett, a csapat 872 pontot dobott, 935 pontot kapott. A megerősödő első négy csapattal a Kalocsa a versenyt nem tudta felvenni, így a bajnokság végeredménye reálisnak mondható, amelyet ismét a Kecskeméti A.S. csapata nyert meg. Az ezüst a Filtermat Nagykőrösnek, a bronz a Kerekegyháza csapatának jutott, mindannyiuknak gratulálunk. A teljesség kedvéért negyedik a Nagykőrösi Sólymok, ötödik a Kalocsai K.E., hatodik a Jégh-Optika Kiskunfélegyházi K.C., hetedik pedig a Tiszakécskei VSE csapata lett. 

Köszönjük mindenkinek az év során nyújtott támogatást, biztatást, méltán lehetünk büszkék közönségünkre, amelyre magasabb osztályú csapatok is irigyek lehetnek. Rendkívül sokat segített a csapatnak az a szurkolás, amelyet az év során mérkőzésről mérkőzésre nyújtottatok, köszönjük ezt Nektek, és várunk Benneteket mérkőzéseinkre a következő szezonban is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.