Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. február 3. Kalocsai K.E. - Nagykőrösi Sólymok

2012.02.06

9. forduló - 2012. február 3. – Kalocsa

Kalocsai K.E. - Nagykőrösi Sólymok K.E. 61 : 73 (9:13, 15:20, 21:20, 16:20)
Vezette: Kunvári J., Havadi-Nagy D.


Kalocsai K.E.: András Norbert 17, Juhász Ármin 7/3, Katus Zoltán 4, Schmidt Rajmund 9/6, Vörös Balázs 12/3 Csere: Csamangó Csaba 2, Jakab Döme, Lakatos Péter 10/3, dr. Varga Ákos, Vén János Vezetőedző: dr. Varga Ákos

Nagykőrösi SKE: Bányai Viktor 14/6, Bednár Zoltán, Dudás Miklós 12, Fehér Sándor, Gál András 26 Csere: Hoffer Ferenc, Dudás Pál 11/3, Lakatos Péter 10

A 2012-es év első hazai mérkőzésén azt a nagykőrösi együttest fogadtuk, akiktől idegenben 32 pontos vereséget szenvedtünk, igaz sérülések miatt nem teljes csapattal álltunk ki akkor. Az már akkor kiderült, hogy a Sólymok gárdája jelentősen megerősödött, és a visszavágás nehézségeket tartogat számunkra, ráadásul a 32 pontos különbséget is le kellett volna dolgozni ahhoz, hogy a négy közé kerülhessünk a rájátszásban.

Az ellenfél majdnem teljes csapattal érkezett, a mieinknél Tóth Bence és Szabadi Szilveszter beteget jelentett a mérkőzés kezdete előtt, ezzel leggyorsabb emberünket és egyik legmagasabb játékosunkat veszítettük el az igen termetes nagykőrösiekkel szemben.

Az első két negyedet sajnos átaludtuk, nem sikerült kellőképpen felpörögnünk a mérkőzésre. Támadásban ziccereket és büntetőket hibáztunk, zóna védekezésünket pedig vagy átdobták, vagy a centereknek bejátszott labdát tudták értékesíteni a kőrösiek.

A harmadik negyed elején még jobban elhúzott a Sólymok gárdája, 19 pontos különbség kellett ahhoz, hogy felébredjünk. Emberfogásos védekezésre álltunk át ekkor, és szerzett labdáink révén megnyertük a negyedet, majd a vége előtt két perccel csak 4 pont különbség állt az eredményjelzőn. Egy eladott labdát és egy sportszerűtlen hibát követően azonban már csak az ellenfél szerzett ezt követően kosarat, hiába sikerült faultokkal az időn spórolni, az értékesített büntetőikkel és a mi kihagyott ziccereinkkel a Sólymok megnyerték a mérkőzést.

Ezzel a vereséggel szinte biztosan nem jutunk a felsőházi rájátszásba, azonban előttünk áll még a bajnok K.A.S. és a Kerekegyháza elleni hazai rangadó, amelyet mindenképpen szeretnénk megnyerni.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.