Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. január 27. - Tiszakécskei VSE - Kalocsai K.E.

2012.01.28

8. forduló - 2012. január 27. – Tiszakécske


Tiszakécskei VSE - Kalocsai K.E. 39 : 51 (8:14, 5:18, 16:7, 10:12)
Vezette: Tóth M., Mácsai K.


Tiszakécskei VSE: Bolla Kálmán 16/9, Boza Lajos, Csikós Tamás 15, Futaki János 5, Telek Zsolt Csere: Balla Norbert, Csontos Gyula, Defonge Norbert, Simut Márk, Tormási Gábor 3 Vezetőedző: Bedő Gábor

 

Kalocsai K.E.: András Norbert 4, Juhász Ármin 13/3, Katus Zoltán 7, Schmidt Rajmund 11/3, Vörös Balázs 9 Csere: Csamangó Csaba, Jakab Döme, Szabadi Szilveszter, Tóth Bence 7, dr. Varga Ákos Vezetőedző: dr. Varga Ákos

 

Idei első mérkőzésünket azzal a Tiszakécskével játszottuk, akinek az otthonában a bajnok K.A.S. és a többi "nagy" is csak nagy nehézségek árán tudta megszerezni a győztesnek járó két pontot. Mi azzal a tudattal léptünk pályára, hogy csak győzelem esetén marad reményünk a legjobb négy közé jutni.

Ennek megfelelően kezdtük el a mérkőzést, és az első percek kiegyenlített játéka után folyamatosan elhúztunk vendéglátónktól, olyannyira, hogy minket lepett meg leginkább, hogy a félidő végére 19 pontos előnyre tettünk szert. Védekezésben ekkor remekelt csapatunk, az ellenfél nem tudta kihasználni magassági fölényét, a lepattanók többsége nálunk landolt, zónánk is jól zárt, első embereink rendre megszerezték a labdát a támadó csapattól, amelyből gyorsindításokkal könnyű pontokat tudtunk szerezni.

A harmadik negyedre centerünk kipontozódott, védekezésünk egy kicsit szétesett, de a játékrész végére visszataláltunk a helyes útra, és az utolsó negyedet egymást kisegítve, és egymásért küzdve újból hozni tudtuk a rendkívül jó hangulatú mérkőzésen, ahol azért győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, és végre újból Csapatként tudtunk játszani.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.