Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. március 23. Kalocsai K.E. - Jégh-Optika Kiskunfélegyházi K.C. (rájátszás)

2012.03.24

Rájátszás 1. forduló - 2012. március 23. – Kalocsa


Kalocsai K.E. – Jégh-Optika Kiskunfélegyházi KC 65 : 49 
(14:13, 23:10, 9:15, 19:11)

Vezette: Kunvári J., Havadi-Nagy D.

Kalocsai K.E.: András Norbert 13, Csamangó Csaba 2, Lakatos Péter 12/12, Tóth Bence 8, Vörös Balázs 22/6 Csere: Jakab Döme, Schmidt Rajmund 6, Szabadi Szilveszter 2 Vezetőedző: dr. Varga Ákos

Jégh-Optika Kiskunfélegyházi KC.: Huszár Alex 6, Kósa László 7, Szabó Miklós 13/3, Tarjányi László 6, Vidéki Mihály 13 Csere: Kelemen András 2, Seres Tibor 2

 

A mérkőzés eleje okozta a legnagyobb meglepetést a csapat számára, mivel a kiskunfélegyházi fiatalok, akiket az idény során kétszer is legyőztünk, alaposan "megöregedtek", és az ellenfélben ismételten a rutinos Öregfiúkat tisztelhettük.

Az ellenfél késve érkezett, a bemelegítésre így nekünk volt lehetőségünk duplán is, míg ők szinte az autókból érkeztek a pályára. Ennek megfelelően gyors lerohanásokkal szerettünk volna kombinálni, de az ő akaratuk érvényesült, és sikeresen lassítani tudták a játékot, így az első negyed vége is szorosan alakult.

A második negyedben sikerült megvalósítanunk az eltervezetteket, védekezésünk is összeállt, ennek megfelelően megnyugtató előnyre tettünk szert, de tudtuk, hogy előttünk áll még az idén "rettegett" harmadik negyed, ami sajnos ismét a szokások szerint alakult. Ellenfelünk két pontra is megközelített minket, de a forgatókönyv most szerencsére nem a csapat összeroppanását hozta, hanem egy jóval összeszedettebb védekezést és pontos támadásbefejezést. Összességében a győzelem egy percig sem forgott veszélyben, a fiúk átérezték a mérkőzés jelentőségét, és hozták a kötelezőt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.