Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. március 30. Kalocsai K.E. - Tiszakécskei VSE (rájátszás)

2012.04.02

Rájátszás 2. forduló - 2012. március 30. – Kalocsa


Kalocsai K. E. - Tiszakécskei VSE 76 : 53 (21:13, 14:17, 27:15, 14:8)
Vezette: Kunvári József, Ott Adrienn

 

Kalocsai K.E.: András Norbert 10, Csamangó Csaba 2, Lakatos Péter 12/3, Tóth Bence 8, Vörös Balázs 26 Csere: Jakab Döme 2, Schmidt Rajmund 16, Szabadi Szilveszter, dr. Varga Ákos, Vén János Vezetőedző: dr. Varga Ákos

 

Tiszakécskei VSE: Balla Kálmán 20/15, Boza Lajos 2, Csikós Tamás 14, Futaki János 8, Tormási Gábor 2 Csere: Balla Norbert, Csikós Péter, Csík Imre 3, Csontos Gyula, Magó Krisztián, Sánta Géza 3

 


A rájátszás második mérkőzésének megnyerése számunkra az ötödik hely megszerzését jelenthette, melyhez a Tiszakécske együttesét kellett két vállra fektetnünk. Vendégeink nagy létszámban érkeztek, az első pillanattól nyilvánvaló volt az is, hogy számukra is a győzelem a cél.

A mérkőzést mi kezdtük jobban, az első negyedben kosarainkra ritkán érkezett válasz, ennek megfelelően elhúztunk a Kécskeiektől. A második negyedben kihasználta az ellenfél a magasságbeli fölényét, védekezésünk csak a játékrész végére állt újból össze, akkor, amikor már csak két pont volt a két csapat között a különbség. A bírók ekkor engedték a kemény játékot, a sípok ritkán szólaltak meg, amelynek következménye kisebb dulakodás is lett, szerencsére ez a Tiszakécskét zavarta meg jobban, így előnyünkből öt pontot sikerült megtartani.

A fordulást követően a közönség és a csapat egymásra talált, a mieink szebbnél szebb kosarakat szereztek a nézősereg ovációja közepette. A második félidőben előnyünket folyamatosan növelni tudtuk, a fiatalok is játéklehetőséghez jutottak, és a bizalmat mind védekezésükkel, mind támadásukkal meghálálták.

Ez volt a csapat utolsó hazai mérkőzése az idei bajnokságban, melyen a Kalocsai Kosárlabda Egyesület megszerezte az ötödik helyet. Szeretnénk megköszönni közönségünk támogatását, mindegyik mérkőzésen rengeteget segített nekünk, jövőre is várunk Benneteket!!!! Köszönjük!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.