Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. december 10. Kerekegyházi SE - Kalocsai K.E.

2012.12.30

Bács-Kiskun Megyei Felnőtt Kosárlabda Bajnokság 5. forduló - 2012. december 10. Kerekegyháza

Kerekegyházi S.E. - Kalocsai K. E. 84 : 43 (30:10, 22:9, 18:9, 14:15)

Kalocsai K. E.: Csamangó Csaba 6/3, Katus Zoltán, Schmidt Rajmund 15/6, Szabadi Szilveszter, Zsubori Ákos 2 csere: Farkas Géza, Hamzók Márk 8, Krieg Csaba Bence, Krizsán Viktor 2, dr. Varga Ákos 10/6, Vén János edző: dr. Varga Ákos

2012-es utolsó mérkőzésünkre Kerekegyházára utaztunk, ahová nem tudott velünk tartani András Norbert, Juhász Ármin, Tóth Bence, dr. Vörös Balázs sem, tehát szinte a komplett kezdő csapatunk. Az utazó keret - a hiányzók miatt - tudatosan a junior csapatra épült, szerettük volna, ha megtapasztalják a felnőtt bajnokság légkörét.

A kezdeti megilletődöttséget leszámítva a srácok kitettek magukért, sokak első mérkőzésüket játszották, mindegyikük hozzá tudott tenni a csapat játékához vagy pontszerzésben, vagy lepattanó szerzésben, vagy dobásblokkolásban.

A dobóformán bőven van csiszolni való, a jóval magasabb és erősebb ellenfél kihasználta erényeit, ráadásul rendkívül jó napot fogtak ki, helyzeteiket nagyon jó százalékkal értékesítették.

Ami még kiemelendő, hogy sportszerűen álltak hozzánk, nem becsültek le minket, hiszen tudták, hogy nem teljes csapattal érkeztünk az összecsapásra.

Gratulálunk fiataljainknak, idei célunk, hogy beépítésük őket a felnőtt csapatba, a tegnapi napon kezdetét vette :-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.