Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. november 21. Nagykőrösi Sólymok K.E. - Kalocsai K.E.

2012.11.22

Bács-Kiskun Megyei Felnőtt Kosárlabda Bajnokság

3. forduló - 2012. november 21. Nagykőrös


Nagykőrösi Sólymok K.E. - Kalocsai K. E. 72 : 55 (17:13, 24:13, 15:14, 16:15)

Kalocsai K. E.: András Norbert 14, Csamangó Csaba 3/3, Schmidt Rajmund 17, dr. Vörös Balázs 15/6, dr. Varga Ákos csere: Farkas Géza, Hamzók Márk 4, Zsubori Ákos 2 edző: dr. Varga Ákos

A Nagykőrösi Sólymok otthonában soha sem könnyű meccset nyerni, főként úgy, hogy csapatunknak nélkülöznie kellett Juhász Ármint, Katus Zoltánt, Szabadi Szilvesztert, Tóth Bencét, Jakab Dömét, Vén Jánost (egy csapatnyi játékost), így három junior játékossal kiegészülve vágtunk neki a derbinek.

A mérkőzés a második negyed kivételével kiegyenlítettnek volt mondható, sőt, a második félidőben védekezést váltva nyolc pontra sikerült visszahozni a különbséget, de azt rutinosabb, és nagyobb létszámban jelen lévő ellenfelünk meg tudta tartani, ill. növelni tudta a lefújásig.

Az összecsapás pozitívumai: az egymásért való küzdés és az egyre jobb csapatszellem, valamint fiataljaink játéka, akik megilletődöttség nélkül hasznos tagjai tudtak lenni a csapatnak. Negatívum továbbra is: a rossz büntetőzés, a sok eladott labda, és időnként türelmetlen támadásvezetésünk.

Következő mérkőzésünkön szintén nagykőrösi csapat lesz az ellenfél, 2012. november 30-án 20:15-ös kezdettel a Kalocsai Városi Sportcsarnokban. Várunk benneteket, szükségünk lesz a biztatásra a „kőrösi dobógépek” ellen.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.