Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. november 30. Kalocsai K.E. - Nagykőrösi K.K.

2012.12.02

Bács-Kiskun Megyei Felnőtt Kosárlabda Bajnokság 

4. forduló - 2012. november 30. Kalocsa

 

Kalocsai K. E. – Nagykőrösi K.K. 68 : 74 (14:28, 17:22, 14:10, 23:14)

 

Kalocsai K. E.: András Norbert 10, Katus Zoltán 5, Juhász Ármin 12/6, Schmidt Rajmund 11/3, dr. Vörös Balázs 14/3 csere: Csamangó Csaba 2, Hamzók Márk, Szabadi Szilveszter, dr. Varga Ákos 14/12, Zsubori Ákos edző: dr. Varga Ákos

 

A Nagykőrösi K.K.-ról tudtuk, hogy nagyon jó kinti dobói vannak, ezért emberfogással próbáltuk megakadályozni, hogy a volt „Filteresek” megszórjanak minket. Ez olyannyira nem jött be, hogy az első negyedben amit rádobtak, az bement, mi pedig tanácstalanok voltunk támadásban, így már az ötödik percben 14 volt közte. A második negyed közepén védekezést váltottunk, zónánk jobban működött, ennek ellenére a különbség tovább nőtt a két csapat között.

A harmadik negyedre állt össze a védekezésünk, és kezdtük elhinni, hogy van keresnivalónk még ezen a meccsen. Fáradt az ellenfél, így gyors lerohanásokkal egyre közelebb tudtunk kerülni hozzájuk, a záró játékrészt egy 10:0-s rohanással kezdve 3 pontra csökkentettük hátrányunkat. A kőrösiek rutinosan húzták az időt, személyi hibák szerzésére kényszerítve minket, a büntetőiket pedig nem hibázták el, így a vége hat pontos vereség lett.

A csapat küzdeni tudása ismét dicséretes volt, a mérkőzés eleji tanácstalanság és dobóforma viszont megpecsételte sorsunkat. Köszönjük a közönség segítségét, ami jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy elhiggyük, hogy meg tudjuk nyerni a meccset, még jelentős hátrányból is.

Utolsó mérkőzésünk ebben az évben Kerekegyházán lesz 2012. december 10-én, hazai pályán legközelebb 2013-ban lépünk „parkettre’. Köszönjük az egész éves szurkolást, várunk benneteket a jövő évben is.

 

HAJRÁ KKE!!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.