Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013. február 8. Nagykőrösi KK - Kalocsai K. E.

2013.02.14

Bács-Kiskun Megyei Kosárlabda Bajnokság 10. forduló

2013. február 12. Nagykőrös

Nagykőrösi KK - Kalocsai K.E. 90 : 60 (20:16, 17:21, 32:12, 21:11)

Kalocsai K.E.: Farkas Géza 5/3, Hamzók Márk 6, Juhász Ármin 16/3, Schmidt Rajmund 25/9, Zsubori Ákos csere: Krizsán Viktor 5/3, dr. Varga Ákos 3/3


A nagyrészt volt „Filtermatosokból” álló Nagykőrösi KK ellen center nélkül, junior játékosok többségével érkeztünk, ennek ellenére az első félidő mindkét csapat meglepetésére döntetlennel zárult. A juniorok védekezése, a dobószázalék és a mutatott játék az idei szezon egyik legjobbja volt ekkor, rutinos ellenfelünk tanácstalanul állt velünk szemben. A második félidőre lendületünk alább hagyott, egyrészt elfáradtunk, Juhász Ármin fault problémái miatt variációs lehetőségünk erősen lecsökkent, másrészt a kőrösiek dobásai befelé-, míg a mieink kifelé pattantak, lepattanóikat rendre visszaszedték, érvényesítve magassági fölényüket. Messze nem volt ekkora különbség a két együttes között, mint amit a végeredmény mutat, teljes csapattal verhető lett volna ezen az estén a Nagykőrösi KK.

Nagyobb szünet elé nézünk most a bajnokságban, az utolsó két fordulóban hazai pályán fogadjuk 2013. március 1-én a Kerekegyházát, majd 2013. március 8-án a KAS-t. Mindkét csapat győzelmi kényszerrel lép pályára, hiszen ha oda akarnak érni a dobogó legfelső fokára, több hibázási lehetőségük nincsen. Mi a rájátszás alsó házában folytatjuk már biztosan, viszont szeretnénk győzelmekkel búcsúztatni az alapszakaszt, erre remek lehetőség lesz a két hazai összecsapás.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.